Over T-Company

Welkom op de site van T-Company

T-Company is een zeefdrukkerij en Borduurstudio, Wij streven ernaar om een optimaal product te leveren naar de wensen en eisen van onze klanten tegen scherpe prijzen. Onze visie is dan ook om verder te groeien op basis van onze uitstekende kwaliteit en flexibiliteit in combinatie met onze scherpe prijsstelling. Wij zijn dan ook overtuigd dat we een meerwaarde aan onze klanten kunnen bieden dmv advies, eigen productie en diverse mogelijkheden. Dit doen we voor zowel kleine, middel en grote series. Wij denken dan ook altijd in mogelijkheden en oplossingen.

Geschiedenis van T-Company

T-Company is opgericht door Hans Visser in juni 2000. Hans Visser werkte vanuit zijn zolderkamer en verkocht bedrukt en onbedrukt textiel en relatiegeschenken. Gezien de omzet stijging werd door Hans besloten om T-Company verder uit te breiden. In oktober 2002 hebben dan ook de eerste gesprekken plaatsgevonden met Boy van der Fange als compagnon. In december 2002 is er besloten om als V.O.F. verder te gaan. samen zijn we op zoek gegaan naar een bedrijfspand. Deze hadden we snel gevonden in Hapert. Hier zijn we verder gegaan vanaf april 2003. Onze eerste zeefdrukmachines gekocht met alle toebehoren.


Vanaf dat moment ging het heel snel. Ieder jaar groeide de omzet enorm. In 2006 was het dan ook snel duidelijk dat de ruimte in het bedrijfspand te klein werd. We zijn dan gaan zoeken naar een nieuwe grotere locatie. Deze hebben we gevonden in Best op de Hallenweg 20. In april 2007 zijn we verhuisd naar Best. Dit was dan ook meteen het startsein om onze productiemiddelen uit te breiden. Er werd een volautomaat zeefdrukmachine (voor grote series) aangeschaft, een extra zeefdruk handcarousel (voor kleine series vanaf 1 stuk) , een extra droogtunnel, een groot formaatprinter en een grootformaat plotter (voor banners, stickers en posters).

Deze uitbreiding in productiemiddelen hebben ervoor gezorgd dat de omzet sterk bleef stijgen.

Doordat we kwaliteit, flexibiliteit, service, in combinatie met kleine series, middel en grote series kunnen bieden met zowel zeefdruk van textiel, borduren en relatiegeschenken hebben we een groot klantenbestand opgebouwd van tevreden klanten.

Inmiddels is T-Company uitgebreid met 4 andere bedrijven, Bedrijfskleding Best (www.bedrijfskleding-best.nl) ,Relatiegeschenken Best (www.relatiegeschenken-best.nl), Zeefdrukkerij Best ( www.zeefdrukkerij-best.nl ) en Top-Shirts ( www.top-shirts.nl )

Zoekt u dan ook een betrouwbare leverancier van uw Promotiekleding, Bedrijfskleding of Relatiegeschenken, dan bent u aan het juiste adres bij T-Company. Onze medewerkers staan voor uw klaar.

Boy van der Fange
Directeur

Onze bedrijfsvideo

Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur