Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

beige

Blauw

bordeaux

bruin

donker blauw

donker grijs

donker rood

fuchsia-Wit

Geel

grijs

grijs - wit

Groen

licht grijs

lime

lime groen

lime-wit

Mastic

Mastic-wit

Oranje

Rood

roze

Turquoise

Turquoise-wit

Wit

Zwart

zwart-wit

blauw

donker blauw

donker grijs

geel

rood

wit

zwart

Genre

strandlaken

Materiaal

badstof

Strandlakens Borduren

Scherpe prijzen voor Strandlakens

Diverse Strandlakens in het assortiment die u kunt laten borduren

Ook hebben we handdoeken, badlakens, sporthanddoeken, gastendoekjes en golfdoekjes in ons assortiment tegen scherpe prijzen

Strandlaken bedrukken

Bij T-Company bieden we een unieke mogelijkheid om met bedrukte strandlakens een statement maken. Ontdek onze selectie van hoogwaardige strandlakens die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo, foto of tekst. Van grootformaat strandlakens tot compacte strandhanddoeken, wij bieden diverse opties voor het bedrukken van strandlakens die perfect passen bij uw behoeften. Met onze expertise in het bedrukken van strandlakens met logo's en het toevoegen van opvallende ontwerpen, creëren we bedrukte strandlakens die uw merk of persoonlijke stijl vertegenwoordigen. Laat uw bedrijfslogo op een strandlaken bedrukken voor een professionele uitstraling op het strand. De gepersonaliseerde bedrukte strandlakens en strandhanddoeken combineren comfort en stijl. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om uw strandlaken te laten bedrukken en uw strandbeleving te personaliseren naar uw eigen smaak.

Strandlaken borduren

We streven naar het bieden van een exclusieve touch aan uw strandervaring met onze geborduurde strandlakens. Personaliseer uw strandlaken naar uw eigen stijl door het te laten borduren met uw naam, logo of uniek ontwerp. Onze mogelijkheden voor het borduren van strandlakens bieden een verfijnde en duurzame personalisatie die een blijvende indruk maakt. Het subtiele reliëf en de verfijning van een geborduurd strandlaken overstijgt bedrukken in elegantie. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking, waarbij elk detail met precisie wordt vervaardigd om uw strandlaken een exclusieve uitstraling te geven.

 

Of u nu kiest voor een geborduurde naam op uw strandlaken of een opvallend logo, wij zorgen voor een perfecte afwerking die de luxe uitstraling van uw strandlaken versterkt. Met onze precisie en aandacht voor detail kunnen we uw strandlaken met naam geborduurd leveren, waarbij vakmanschap en kwaliteit samenkomen.