Paraplu's opvouwbaar bedrukken

Opvouwbare Paraplu's bedrukken tegen scherpe prijzen

Paraplu's kunt u bij ons laten bedrukken met uw logo en/of tekst tegen scherpe prijzen in kleine, middel en grote series

Assortiment Paraplu's

Wij hebben een groot assortiment Paraplu's. Of u op zoek bent naar een kleine Paraplu, bijvoorbeeld een opvouwbare Paraplu, een grote Paraplu bijvoorbeeld een Golf Paraplu, of zoekt u een stevige Paraplu zoals een Storm Paraplu, deze kunt u in ons assortiment vinden.

Gaat het toch weer regenen! Het is dan fijn dat je een opvouwbare Paraplu in je tas hebt. Deze kunnen wij u aanbieden tegen scherpe prijzen onbedrukt of bedrukt met uw logo en/of tekst.

Omschrijving Paraplu's

Een Paraplu geeft bescherming ( regenscherm) tegen regen cq neerslag. Het zorgt ervoor dat u niet nat wordt. Een Paraplu is een stok met daarboven een scherm geplaats van materiaal ( Vaak Nylon)  die waterdicht is. Paraplu's zijn dan ook in allerlei vormen, kleuren en maten verkrijgbaar. De afgelopen 10 jaar is het assortiment van Paraplu's behoorlijk uitgebreid. Uiteraard komt dit door de vraag uit de markt. Ook de veranderde weersomstandigheden hebben hier aan toe gedragen. We hebben dan ook in Belgie en Nederland steeds meer intensieve neerslag cq regen. Hierdoor is de vraag naar Paraplu's aanzienlijk toegenomen ook omdat een Paraplu een ideaal promotie product is om uw bedrijfslogo of boodschap uit te dragen. Je kunt nooit te veel Paraplu's hebben. Voor thuis is het nooit verkeerd om meedere Paraplu's te hebben, ook omdat een gezin vaak uit 4 personen bestaat. 2 tot 3 paraplu's is dan geen overbodige luxe. Uiteraard zou je ook een Paraplu in de auto kunnen leggen. Veel huishoudens in Belgie en Nederland hebben 2 auto's. Opgeteld zit je dan per huishouden al gauw op vier tot vijf Paraplu's

Welk Type Paraplu's zijn er?

Er zijn veel verschillende type Paraplu's verkrijgbaar. Zo heb je opvouwbare Paraplu's. Opvouwbare Paraplu's, het woord zegt het al, zijn opvouwbaar en tot een klein handzaam pakketje op te vouwen. Doordat de opvouwbare Paraplu als klein pakketje op te vouwen is, kun je deze makkelijk overal meer naar toe nemen. De opvouwbare Paraplu past makkelijk in een handtas. Vaak heeft een opvouwbare Paraplu een wat kleiner regenscherm. Ook zijn er Storm Paraplu's verkrijgbaar. Het woord geeft al aan dat dit een type Paraplu is die storm bestendigd is. Bij harde wind zal het regenscherm van de paraplu niet stuk gaan maar omslaan. Je kunt de dan deze weer terug zetten in de originele stand. Tevens is bij een Storm Paraplu de stok van Aluminium en het frame van glasfiber gemaakt om deze extra sterk te maken. Uiteraard mogen we de Golf Paraplu niet vergeten. De Golf Paraplu is een wat grotere paraplu van meestal 130 cm doorsnede. Voordeel van een Golf Paraplu is dat je er met 2 personen onder kunt schuilen tegen de regen. Uiteraad hebben we diverse andere paraplu's zoals Kinder Paraplu's, Design Paraplu's maar ook Paraplu's die custom made kunnen maken. Een paraplu wordt dan conform uw wensen en eisen op maat gemaakt.
Opvouwbare Paraplu's, Storm Paraplu's en Golf Paraplu's zijn verkrijgbaar met handopening maar ok met automatische opening. 

Paraplu's bedrukken met uw logo en / of tekst

Hert regenscherm van Paraplu's zijn gemaakt van Nylon. Het is natuurlijk logisch dat je deze Paraplu's met een andere drukinkt bedrukt dan op bijvoorbeeld katoen. Wij drukken dan ook Paraplu's met Nylon inkt. Hierdoor komt uw logo en / of tekst er goed op te staan en is duurzaam van kwaliteit. wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken van Paraplu's. Paraplu's worden bedrukt op het regenscherm. Het regenscherm bestaat uit meerdere panelen. U kunt uw bedrijfslogo en / of tekst dan ook bedrukken op 1 paneel of op meerder panelen. Mocht u twijfelen, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij u vrijblijvend advisren betreft positie, kleur en grootte van uw bedrijfslogo en / of tekst.

Wij hebben diverse paraplu's in ons assortiment  zoals Paraplu's met handopeningparaplu's die automatisch opendStorm paraplu's of Golf Paraplu's die wij voor u kunnen bedrukken


Paraplu bedrukken, stormparaplu, opvouwbare paraplu, golfparaplu, kinderparaplu, paraplu windproof.

Zwarte Paraplu, witte paraplu, rode paraplu, groene paraplu, doorzichtige paraplu, oranje paraplu, blauwe paraplu, navy paraplu, gele paraplu, paarse paraplu, bruine paraplu, grijze paraplu, regenboog paraplu, grote paraplu, paraplu bedrukken, paraplu met logo, Paraplu met tekst.