Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

bottle green

bottle-black

grijs-zwart

navy

Navy Blauw

Rood

rood-navy

royal blue

royal-navy

tan-zwart

Zwart

Genre

heren

heren werkjas

Materiaal

Buitenkant: 100% polyester (heavy duty 600D oxford taslon) met PU beschermlaag

Buitenzijde: 100% Polyester ( Ripstop) met PVC-beschermlaag

Buitenzijde: 100% polyester (heavy duty 600D Oxford Taslon) met PU-Beschermlaag

Mouwlengte

lange mouwen

Result Werkkleding borduren bedrukken

Result Work-Guard Werkkleding tegen scherpe prijzen

Result Work Guard heeft diverse type bedrijfskleding die wij voor u kunnen borduren of bedrukken
Bent u op zoek naar een betaalbare werkjas, Softshell Jas, Bodywarmer of Werbroeken? Dan bent u aan het juiste adres bij Result Work-Guard

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling!