Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

Groen

Oranje

Rood

Zwart

Genre

Havep heren overhemd

Havep overall 5safety

HAVEP Overall Explorer 20081

overall

Werkkleding Antistatisch

Borduren of bedrukken Werkkleding Antistatisch tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Werkkleding Antistatisch voordelig laten borduren of bedrukken in kleine, middel en grote series.

Assortiment Werkkleding Antistatisch

Wij hebben een groot assortiment Werkkleding Antistatisch die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar Overalls Antistatisch of een antistatische werkjas zoals de Havep werkjas Protector Pro 30007 wij hebben een ruime keus.Omschrijving Bedrijfskleding Antistatisch

Werkkleding Antistatisch geven een gevoel van bescherming. Of u nu aan het lassen bent met een Werkkleding Antistatisch of in de Chemie met een Werkkleding Antistatisch, wij hebben diverse modellen overalls met diverse beschermings normen.

Bedrijfskleding Antistatisch

Antistatische veiligheidskleding voorkomt dat door elektrostatische oplading vonken ontstaan, die brand of explosies kunnen veroorzaken.  EN 1149-5 is een overkoepelende norm.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkkleding of Bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Borduren of Bedrukken

Werkkleding Antistatisch kunnen we voor u bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen. Mocht u twijfelen dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kunnen u wellicht adviseren over bedrukken of borduren,de positie, kleur, of grootte van uw logo en/of tekst.  Uiteraard kunt u ook uw vragen stellen indien u een offerte formulier invult. 

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen.