Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

donker blauw

grijs

khaki

navy Blauw

Rood

wit

zinc

Zwart

blauw

rood

wit

zwart

Genre

dames

dames blouse

Materiaal

65% Polyester / 35% Katoen

100 % Katoen

100% Katoen

97% katoen 3% elasthan

Mouwlengte

korte mouw

lange mouw

Horeca Blouses Dames tegen scherpe prijzen

Bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen van Horeca Dames Blouses

Bent u op zoek naar Horeca Dames Blouse? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben diverse modellen Horeca Dames Blouses die wij voor u kunnen borduren of bedrukken

Assortiment Horeca Dames Blouses

U kunt bij ons dan ook kiezen uit een ruim assortiment Horeca Dames Blouses.Deze hebben we diverse modellen, kwaliteiten, samenstellingen van stof en prijzen.

Omschrijving Horeca Dames Blouse

Er is tegenwoordig een groot assortiment Horeca Dames Blouses verkrijgbaar. Horeca Dames Blouses zijn Blouses die geschikt zijn voor horeca werkzaamheden. Dames Blouses heeft een voordeel dat het comfortbale draagt maar ook netjes afkleed.  Casual maar ook netjes. U kunt dan ook bij ons Horeca Dames Blouses bestellen in diverse kleuren. Of u op zoek bent naar een zwarte, witte, groene, oranje, roze, fuchsia, blauwe, navy, gele, bruine, rode, grijze, lime of welke kleur dan ook, wij hebben deze in ons assortiment.

Ruime keus

Bij ons heeft u een ruime keus aan Horeca Dames Blouses Ook kunt u vele modellen combineren tot een juiste kleding stijl. Uiteraard is de kwaliteit van onze Horeca Dames Blouses uitstekent. U of een modieuze stijl zoekt of promotionele stijl zoekt die betaalbaar is, bij ons bent u op het juiste adres. 

Bedrukken of Borduren Horeca Dames Blouses

Tevens kunnen wij deze Horeca Blouses voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Horeca Dames Blouses

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!