Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

bruin

charcoal

donker blauw

Zwart

Zwart

Genre

Dames Gilet

heren Gilet

Materiaal

65% Polyester / 35% Katoen

40% Wol / 20% Polyester / 20% Andere vezels

Mouwlengte

zonder mouwen

Horeca Gilets tegen scherpe prijzen

Bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen van Horeca Gilets

Bent u op zoek naar Horeca Gilets? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben diverse modellen Horeca Gilets die wij voor u kunnen borduren of bedrukken

Assortiment Horeca Gilets

U kunt bij ons dan ook kiezen uit een ruim assortiment Horeca Dames en heren Gilets.Deze hebben we diverse modellen, kwaliteiten, samenstellingen van stof en prijzen.

 

Omschrijving Horeca Gilets

Er is tegenwoordig een groot assortiment Gilets verkrijgbaar. Gilets zijn Gilets die geschikt zijn voor horeca werkzaamheden. Gilets heeft een voordeel dat het comfortbale draagt maar ook netjes afkleed.  Casual maar ook netjes. U kunt dan ook bij ons Horeca Gilets bestellen in diverse kleuren. Of u op zoek bent naar een zwarte, witte, groene, oranje, roze, fuchsia, blauwe, navy, gele, bruine, rode, grijze, lime of welke kleur dan ook, wij hebben deze in ons assortiment.

Ruime keus

Bij ons heeft u een ruime keus aan Gilets. Ook kunt u vele modellen combineren tot een juiste kleding stijl. Uiteraard is de kwaliteit van onze Horeca Gilets uitstekent. U of een modieuze stijl zoekt of promotionele stijl zoekt die betaalbaar is, bij ons bent u op het juiste adres. 

Bedrukken of Borduren Horeca Gilets

Tevens kunnen wij deze Horeca Gilets voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Horeca Gilets

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!