Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

Groen

navy Blauw

Oranje

Paars

Rood

Wit

Zwart

Genre

heren

Materiaal

95% ringgesponnen katoen, 5% elastan

katoen

katoen-elastaan

Mouwlengte

lange mouwen

Poloshirts lange mouw voordelig borduren bij T-Company

Poloshirts Lange mouw voordeling laten bedrukken of borduren

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan poloshirts met lange mouwen, deze bedrukken of borduren wij voordelig voor u. U kunt de poloshirts lange mouw ook onbedrukt bestellen. 

Assortiment Poloshirts Lange mouw 

Poloshirts Lange mouw zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en kwaliteiten. Zo hebben we bijvoorbeeld een goedkope kwaliteit; , een lange mouw polo met een contrasterend streepje op de kraag: of een polo met lange mouw die geschikt is voor werkkleding: Polo Lange mouw Santino Matt

Bedrukken of borduren op poloshirts lange mouw

Wij bedrukken of borduren poloshirts lange mouw in kleine, middel en grote oplages tegen scherpe prijzen. Zo kunt u bijvoorbeeld het logo van uw sportvereniging, school of bedrijf laten bedrukken of borduren. Het bedrukken of borduren kunnen wij in één kleur, meerdere kleuren en zelfs full colour. De prijzen voor het bedrukken doormiddel van zeefdruk worden op basis van het aantal kleuren berekend. De prijzen voor het borduren worden berekend aan de hand van de gewenste afmeting en het aantal steken. Voor een gedetailleerde prijsopgave kunt u altijd het offerteformulier op onze website invullen of contact met ons opnemen. Ons team staat graag voor u klaar. 

Overig assortiment poloshirts

Naast Poloshirts Lange mouw hebben we meer poloshirts in ons assortiment, kijkt u daarom ook eens bij Poloshirts Dames lange mouw, Poloshirt meerkleurig of Poloshirts goedkoop

Overig assortiment

Vind u een poloshirt met lange mouw toch te casual? Kijk dan eens bij Overhemden Lange mouwen. Is een poloshirt met lange mouwen te koud? Kijk dan eens bij Polo Sweaters. Is een poloshirt met lange mouwen toch te chique, kijk dan eens bij onze T-shirt Heren Lange mouw, allen ook verkrijgbaar in dames maten.