T-shirts laten bedrukken

T-shirts voordelig laten bedrukken

Wij leveren en bedrukken of borduren T-shirts tegen scherpe prijzen.

T-shirts bedrukken 

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring met T-shirts bedrukken. Als u vragen heeft over het bedrukken van uw T-shirts, bijvoorbeeld over de kleur bedrukking, de positie van de bedrukking of hoe groot de bedrukking zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Naast bedrijfslogo's drukken we ook namen, nummers of teksten op T-shirts. U kunt altijd contact met ons opnemen.
 

Assortiment T-shirts

Of u op zoek bent naar een Unisex T-shirt, Heren T-shirt, Dames T-shirt, T-shirts met lange mouwen, organische T-shirts, tanktops, kinder T-shirts, V hals T-shirts, T-shirts met capuchon, extra lange T-shirts, Bodyfit T-shirts of naar een goedkoop T-shirt, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben van al deze T-shirts een ruim assortiment in verschillende modellen, kleuren en maten die u kunt laten bedrukken.

Van veel modellen is er zowel een herenmodel als een damesmodel verkrijgbaar en van sommigen ook een kindermodel. Wij geven dit aan in de omschrijving van het betreffende model T-shirt. Zo kunt u direct zien of van dit model een heren-, dames- of kindermodel verkrijgbaar is. U zult ook zien dat er bij veel modellen grote maten verkrijgbaar zijn, soms zelfs tot 7XL. Daarnaast zijn veel modellen in diverse kleuren verkrijgbaar. Bij sommige modellen T-shirts heeft u keuze uit wel 30 verschillende kleuren.

We hebben ook een ruim assortiment in type T-shirts. Zo kunt een T-shirt met muts bestellen en eventueel het T-shirt laten bedrukken, of u kiest voor een standaard unisex T-shirt met of zonder bedrukking, of u gaat voor een Bodyfit T-shirt. Welk shirt u ook kiest, bij ons bent u op het juiste adres om uw T-shirt te bestellen en te laten bedrukken.

Algemene informatie over T-shirts laten bedrukken

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van o.a. T-shirts. Zeefdrukken of textieldrukken zijn vormen van bedrukken die veel voorkomen op T-shirts, poloshirts, sweaters, jassen, caps, hoodies, bodywarmers, bedrijfskleding, etc. Er wordt gedrukt met zeefdrukinkt of textielinkt. Dit kan een Plastisol inkt, nylon inkt of waterinkt zijn. Plastisol inkt is de meest voorkomende inkt die we gebruiken bij het bedrukken van T-shirts.

Goedkoop uw T-shirt bedrukken

Wij hebben veel ervaring en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding als het aankomt op het laten bedrukken van uw shirts. Wilt u goedkoop uw T-shirts laten bedrukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Hoe gaat zeefdrukken of textieldrukken in zijn werk?

Bij zeefdrukken of textieldrukken gaan we het logo of de tekst eerst op een transparantie film zetten. Een film is een doorzichtig vel waar het logo en/of tekst in het zwart op komt te staan. Deze film gaan we dan belichten op een zeefraam. Een zeefraam is een aluminium frame waar gaas is ingespannen.

Dit gaas heeft afhankelijk welke type, allemaal kleine gaatjes. Bij een fijn gaas heeft het gaas veel kleine gaatjes. Bij een grof gaas heeft het gaas minder, maar wel grotere gaatjes. Afhankelijk van het logo en/of tekst kiezen wij welk gaas we gebruiken om het mooiste resultaat te krijgen.

Dit zeefraam hebben we van te voren voorzien van emulsie. Dit is een vloeistof waar we de gaas van de zeefraam aan 2 zijdes mee insmeren. Als we dit gedaan hebben moet het ca. 1-2 uur drogen voordat we kunnen gaan belichten.

Belichten van een film op een zeefraam doen wij met een belichtings kast. Deze kast heeft een speciale lamp geschikt voor het belichten van een zeefraam.

We leggen het zeefraam onder de lamp met de film op de juiste positie. De tijd dat het zeefraam onder de lamp moet ( belichtingstijd) is afhankelijk van welk gaas wij gebruiken (fijn of grof). Na het belichten halen we de film met het logo en/of tekst van het zeefraam. De emulsie die op het zeefraam zit is hard geworden, behalve het logo en/of tekst die op de transparantie film staat. Nu kunnen we met water de emulsie waar het logo en/ of tekst staat weghalen. Nu hebben we een zeefraam waar het logo en/of tekst open is.

Vervolgens gaan we deze zeef met uw logo en/of tekst instellen op onze machine. Dit kan op een automatische zeefdruk machine zijn (voor grotere aantallen) of op een handdruk zeefdruk machine (voor kleinere aantallen). Na het instellen maken we eerst een proef om te checken of de bedrukking goed is. Na goedkeuring van deze proef kan het drukken beginnen. 

De snelheid van het bedrukken is afhankelijk van de kleur van het textiel en de kleur van de bedrukking. Bij zwart textiel met een witte bedrukking moeten we 2 keer drukken om het wit dekkend te krijgen. We drukken dan de eerste keer en moeten de bedrukking handdroog maken zodat de 2e laag dekkend wordt. Indien de bedrukking meerdere kleuren zijn kunnen we kiezen om wit onder te drukken. Het logo en/of tekst wordt dan eerst in het wit gedrukt en daaroverheen exact de kleuren van het logo. In sommige gevallen kiezen we ervoor (afhankelijk van het logo) om geen wit onder te drukken maar iedere kleur 2 keer te drukken. 

Na het drukken moet het textiel door de droogtunnel. De bedrukking moet namelijk een bepaalde periode onder een bepaalde temperatuur drogen. Dit wordt fixeren genoemd. Gebeurt dit niet goed, dan gaat de bedrukking vervagen bij het wassen.

Na het drukken van uw opdracht halen we het zeefraam weer van de machine af en verwijderen de inkt. We bewerken de inkt met een vloeistof zodat de emulsie van het zeefdrukraam verwijderd wordt. Het zeefraam wordt daarna ook nog ontvet. We hebben nu weer een schone zeef waar weer nieuwe laag emulsie op gezet kan worden.

T-shirts drukken grote aantallen
Shirts drukken grote aantallen
Shirts drukken kleine oplage
T-shirts drukken kleine oplage
T-shirts drukken vrijgezellenfeest

t shirts bedrukken sport
shirts bedrukken prijs
t-shirts bedrukken voor en achterkant
t-shirt bedrukken professioneel
t shirt bedrukken goedkoop online
t shirt bedrukken nederland
t shirts bedrukken logo
t shirts bedrukken kwaliteit
t-shirts bedrukken hoge kwaliteit
t shirts bedrukken groothandel
t-shirts bedrukken van goede kwaliteit
T-shirts bedrukken eindhoven

Wilt u een t-shirt laten bedrukken?

Heeft u het idee opgevat om t-shirts te laten bedrukken? Er zijn natuurlijk meerdere redenen om dit te laten doen. Wellicht wilt u deze t-shirts verkopen, maar het kan ook dat u t-shirts wilt laten maken voor uw werknemers. Misschien is er een beurs of evenement waar u de aandacht wilt vestigen op uw bedrijf of boodschap. Wat de reden ook is, we raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij ons bedrijf. Een t-shirt bedrukken is een van onze specialiteiten, iets wat wij al vele jaren doen. We hebben hier dan ook veel ervaring mee. Bij ons krijgt u t-shirts van de hoogste kwaliteit, waar uw logo of boodschap strak en blijvend op komt te staan.

Professioneel t-shirts bedrukken

Als u een t-shirt wilt laten bedrukken en daarbij zeker wilt zijn dat dit er netjes op komt te staan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat uw logo niet te missen is, maar ook dat dit op een shirt staat dat prettig te dragen is. Per slot van rekening zijn de kwaliteit en draagcomfort ook heel belangrijk. Indien u meer wilt weten over deze zaken, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen hierover te beantwoorden. Of neem even een kijkje bij ons assortiment t-shirts. We hebben meerdere verschillende stijlen t-shirts voor u in de aanbieding.

Goedkoop een t-shirt bedrukken

Het bedrukken van een t-shirt is iets wat wij zeer serieus nemen. Bij ons heeft u daarom de garantie dat u kwaliteit geleverd krijgt. Maar ook dat u ruime keuze heeft uit verschillende soorten shirts. Of u nu kiest voor een polo, een shirt met lange mouwen of een shirt met korte mouwen, of een van de vele andere soorten shirts die wij verkopen, u haalt kwaliteit in huis tegen een scherpe prijs. Maar ondanks dat wij voor u goedkoop een t-shirt bedrukken, mag u er wel altijd op rekenen dat wij dit met de beste kwaliteit doen.