Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

berry

Blauw

bordeaux

bruin

dark heather

deep navy

donker blauw

donker grijs

geel

grahite

grijs

groen

heather grey

khaki

licht blauw

navy

olive

oranje

Paars

Rood

royal blue

stone

Turquoise

wit

zand

Zwart

geel

Groen

oranje

Genre

heren

heren T-shirt

Heren T-shirts

T-shirt

Materiaal

100 % Katoen

100% katoen

50% polyester, 25% katoen, 25% viscose

90% Katoen / 10% Elastaan

95% gekamd ringgesponnen katoen / 5% elastaan

95% Katoen / 5% Elastaan

Bamboe katoen elastaan

Organisch katoen

Hals

v hals

Mouwlengte

korte mouw

T-shirts met V hals bedrukken Voordelig

Scherpe prijzen T-shirts Heren V Hals 

Wij hebben verschillende soorten v-hals t-shirts die u kunt laten drukken. Zo hebben we modieuze, getailleerde en slim fitted shirts. Bedrukt of onbedrukt en ze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen.

Zoekt u iets anders? We hebben ook dames t-shirts , kinder t-shirts , heren t-shirts en goedkope t-shirts .

Omschrijving T-shirts Heren V Hals 

T-shirts V Hals voor heren zijn er in verschilende modellen en maten. Van een promotie kwaliteit tot een hoogwaardige modieuze kwaliteit.  We hebben deze T-shirts Heren V Hals  met een diepe V Hals maar ook met een hoge V Hals. Bent op zoek naar een bepaald merk, dan treft u het. Wij hebben namelijk divese merken in ons aasortiment zoasl B&C, Gildan, Fruit of the Loom, Bella, Santino, Mantis,Anvil en nog veel meer. Uiteraard hebben we dan ook, afhankelijk welk model, vele kleuren V Hals T-shirt voor Dames.

V Hals T-shirts zijn tegenwoordig erg modieus. Het geeft net iets meer aanzien dat een ander model T-shirt. 


Algemene informatie over T-shirts en Bedrukken

Ons assortiment T-shirts is zeer groot. we hebben goedkope promotie T-shirts, modieuze T-shirts voor heren en Dames of Werk T-shirts voor heren en Dames. Bij veel modellen is er zowel een heren model als een dames model verkrijgbaar. Wij geven dit aan in de omschrijving van het betreffende model T-shirt. Zo kunt u direct zien of van dit model een Heren, dames of kinder model verkrijbaar is. U zult ook zien dat er bij veel modellen grote maten verkrijgbaar zijn tot soms wel 7XL en dat er bij veel modellen bijzonder veel kleuren verkrijbaar zijn. Sommige modellen t-shirts hebben wel 30 verschillende kleuren.

U zult zien dat we ook een ruime keus hebben in type T-shirts. Zo kunt een T-shirt Met muts bestellen en eventueel laten bedrukken, standaard unisex T-shirt met of zonder bedrukking of bv een Bodyfit T-shirt. Mocht u advies willen neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we u voorzien van een juist advies.

Welke T-shirt u ook kiest, bij ons bent u op het juiste adres.


Verder hebben wij ook Goedkope T-shirtsheren v-hals shirts,  dames T-shirtsheren T-shirtsunisex shirts en kinder t-shirts in ons assortiment

Of u op zoek bent naar T-shirtspoloshirtsSoftshell Jassenhooded SweatersParaplu's of naar Fleece vesten, wij hebben een groot assortiment van deze artikelen.

Assortiment T-shirts

Of u op zoek bent naar een Unisex T-shirt, Heren T-shirt, Dames T-shirt, T-shirts met lange mouwen, organische T-shirts, tanktops, kinder T-shirts, V hals T-shirts, T-shirts met capuchon, extra lange T-shirts, Bodyfit T-shirts of naar een goedkoop T-shirt, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben van al deze T-shirts een ruim assortiment in verschillende modellen, kleuren en maten die u kunt laten bedrukken.

Van veel modellen is er zowel een herenmodel als een damesmodel verkrijgbaar en van sommigen ook een kindermodel. Wij geven dit aan in de omschrijving van het betreffende model T-shirt. Zo kunt u direct zien of van dit model een heren-, dames- of kindermodel verkrijgbaar is. U zult ook zien dat er bij veel modellen grote maten verkrijgbaar zijn, soms zelfs tot 7XL. Daarnaast zijn veel modellen in diverse kleuren verkrijgbaar. Bij sommige modellen T-shirts heeft u keuze uit wel 30 verschillende kleuren.

We hebben ook een ruim assortiment in type T-shirts. Zo kunt een T-shirt met muts bestellen en eventueel het T-shirt laten bedrukken, of u kiest voor een standaard unisex T-shirt met of zonder bedrukking, of u gaat voor een Bodyfit T-shirt. Welk shirt u ook kiest, bij ons bent u op het juiste adres om uw T-shirt te bestellen en te laten bedrukken.

Algemene informatie over T-shirts laten bedrukken

Bij T-company zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van o.a. T-shirts. Zeefdrukken of textieldrukken zijn vormen van bedrukken die veel voorkomen op T-shirts, poloshirts, sweaters, jassen, caps, hoodies, bodywarmers, bedrijfskleding, etc. Er wordt gedrukt met zeefdrukinkt of textielinkt. Dit kan een Plastisol inkt, nylon inkt of waterinkt zijn. Plastisol inkt is de meest voorkomende inkt die we gebruiken bij het bedrukken van T-shirts

Goedkoop uw T-shirt bedrukken

T-company heeft veel ervaring en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding als het aankomt op het laten bedrukken van uw shirts. Wilt u goedkoop uw T-shirts laten bedrukken, dan bent u bij T-company aan het juiste adres.
 

Hoe gaat zeefdrukken of textieldrukken in zijn werk?

Bij zeefdrukken of textieldrukken gaan we het logo of de tekst eerst op een transparantie film zetten. Een film is een doorzichtig vel waar het logo en/of tekst in het zwart op komt te staan. Deze film gaan we dan belichten op een zeefraam. Een zeefraam is een aluminium frame waar gaas is ingespannen.

Dit gaas heeft afhankelijk welke type, allemaal kleine gaatjes. Bij een fijn gaas heeft het gaas veel kleine gaatjes. Bij een grof gaas heeft het gaas minder, maar wel grotere gaatjes. Afhankelijk van het logo en/of tekst kiezen wij welk gaas we gebruiken om het mooiste resultaat te krijgen.

Dit zeefraam hebben we van te voren voorzien van emulsie. Dit is een vloeistof waar we de gaas van de zeefraam aan 2 zijdes mee insmeren. Als we dit gedaan hebben moet het ca. 1-2 uur drogen voordat we kunnen gaan belichten.

Belichten van een film op een zeefraam doen wij met een belichtings kast. Deze kast heeft een speciale lamp geschikt voor het belichten van een zeefraam.

We leggen het zeefraam onder de lamp met de film op de juiste positie. De tijd dat het zeefraam onder de lamp moet ( belichtingstijd) is afhankelijk van welk gaas wij gebruiken (fijn of grof). Na het belichten halen we de film met het logo en/of tekst van het zeefraam. De emulsie die op het zeefraam zit is hard geworden, behalve het logo en/of tekst die op de transparantie film staat. Nu kunnen we met water de emulsie waar het logo en/ of tekst staat weghalen. Nu hebben we een zeefraam waar het logo en/of tekst open is.

Vervolgens gaan we deze zeef met uw logo en/of tekst instellen op onze machine. Dit kan op een automatische zeefdruk machine zijn (voor grotere aantallen) of op een handdruk zeefdruk machine (voor kleinere aantallen). Na het instellen maken we eerst een proef om te checken of de bedrukking goed is. Na goedkeuring van deze proef kan het drukken beginnen. 

De snelheid van het bedrukken is afhankelijk van de kleur van het textiel en de kleur van de bedrukking. Bij zwart textiel met een witte bedrukking moeten we 2 keer drukken om het wit dekkend te krijgen. We drukken dan de eerste keer en moeten de bedrukking handdroog maken zodat de 2e laag dekkend wordt. Indien de bedrukking meerdere kleuren zijn kunnen we kiezen om wit onder te drukken. Het logo en/of tekst wordt dan eerst in het wit gedrukt en daaroverheen exact de kleuren van het logo. In sommige gevallen kiezen we ervoor (afhankelijk van het logo) om geen wit onder te drukken maar iedere kleur 2 keer te drukken. 

Na het drukken moet het textiel door de droogtunnel. De bedrukking moet namelijk een bepaalde periode onder een bepaalde temperatuur drogen. Dit wordt fixeren genoemd. Gebeurt dit niet goed, dan gaat de bedrukking vervagen bij het wassen.

Na het drukken van uw opdracht halen we het zeefraam weer van de machine af en verwijderen de inkt. We bewerken de inkt met een vloeistof zodat de emulsie van het zeefdrukraam verwijderd wordt. Het zeefraam wordt daarna ook nog ontvet. We hebben nu weer een schone zeef waar weer nieuwe laag emulsie op gezet kan worden.

Heren T-shirts, Dames T-shirts, Kinder T-shirts, Heren T-shirts lange mouwen, Dames T-shirts lange mouwen, Kinder T-shirts lange mouwen, Heren Tanktops, Dames Tanktops, Kinder Tanktops, Gedkope T-shirts in diverse kleuren zoals Rode T-shirts, Navy T-shirts, Gele T-shirts, oranje T-shirts, Paarse T-shirts, zwarte T-shirts, witte T-shirts, bruine T-shirts, roze T-shirts, Groen T-shirts. 

Zwarte shirtjes, witte shirtjes, blauwe shirtjes, navy shirtjes, groene shirtjes, roze shirtjes, paarse shirtjes, oranje shirtjes, grijze shirtjes, Royal blue shirtjes, gele shirtjes, Fuchsia shirtjes, bordeaux shirtjes, rode shirtjes, sport grey shirtjes, Dark grey shirtjes, Burgundy shirtjes, bruine shirtjes, gold shirtjes, kelly green shirtjes, khaki shirtjes, sand shirtjes, naturel shirtjes,Turquoise shirtjes, pistachio shirtjes, mint shirtjes, violet shirtjes, atoll shirtjes, azure shirtjes.