T-shirts High Visibility onbedrukt of bedrukt scherpe prijs

Ruim assortiment T-shirts High Visibility 

Wij hebben diverse modellen High Visibility T-shirts van diverse merken. 

Omschrijving

Hoge Zichtbaar is erg belangrijk. U wilt toch duidelijk gezien worden zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren omdat u niet gezien werd?  Deze high Visibility T-shirts hebben een hoge zichtbaarheid. Door deze kleding valt u extra op, en voor een klein prijsje kunt u deze opvallende kleding ook bij ons laten bedrukken of borduren.

High Visibilty T-shirts bedrukken

Uiteraard kunt u bij ons tercht voor het bedrukken van een High Visibility T-shirt. Of de bedrukking op de voorzijde klein of groot moet, groot op de achterzijde of op de mouw, wij kunnen dit voor u regelen. Onze ervaring in het bedrukken van Heren t-shirt is ruim 17 jaar. Wij begrijpen ook dat het soms moeilijk is om een keus te maken welke kleur bedrukking, postie of hoe groot de bedrukking moet worden. Misschien kunnen wij u hierbij helpen om een juiste keus te maken? Neem gerust contact met ons op. Wellicht dat we u kunnen voorzien van een goed druk advies. 

Assortiment High Visibilty kleding

Bent u behale een High Visibilty T-shirt ook op zoek naar andere High Visibilty kleding? Wij kunnen u hiermee helpen want wij hebben een groot assortiment High Visibilty werkkleding zoals High Visibilty WerkbroekenHigh Visibilty WerkjassenHigh Visibilty Overalls, en nog veel meer.

Veiligheid staat voorop. Door veiligheidkleding te dragen valt u meer op en voorkomt u ongelukken.