Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Appelgroen

Blauw

Classic Red/Black

Dark Navy

Diep Oranje

Donkergrijs

Geel

Groen

Kobalt

Lemon

Marine

Navy/Seal Grey

Oranje

Paars

Rood

Seal Grey/Black

Wit

Zwart

Genre

dames

Materiaal

100% polyester, gerecycled (bedrukbare 2-laags softshell-stof)

softshell

softshell 100% polyester, gerecycled (TOPGREENĀ®)

Dames Softshell Bodywarmers bedrukken

Voordelige Dames Softshell Bodywarmers 

Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment Dames Softshell Bodywarmers. Wij hebben deze van diverse merken in diverse modellen en kleuren. Of u nu kleine aantallen nodig heeft, middel aantallen of grote aantallen wij bieden deze aan tegen scherpe prijzen. Ook kunnen wij deze Dames Softshell Bodywarmers voor u borduren of bedrukken
Omschrijving Dames Softshell Bodywarmers

Tegenwoordig zijn er veel verschillen modellen Softshell Bodywarmers verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Softshell Bodywarmers  worden steeds meer gedragen vanwege de ademende stof die ook waterafstotend is. Behalve dat een Softshell Bodywarmers licht en comfortable draagt, is deze Bodywarmers ook steeds modieuzer geworden en wordt tegenwoordig ook veel in de vrije tijd gedragen. Een Softshell Bodywarmers is ook ideaal als promotie Bodywarmers. De functionaliteit van de dicht geweven stof, zodat deze water afstotend is, in combinatie met het draag comfort maakt deze Bodywarmers uitermate geschikt om als promotie Bodywarmers te dienen en hiermee goede en duurzame reclame te maken voor uw bedrijf voor langere tijd. Een fijne Bodywarmers wordt teslotte gekoesterd en meerdere jaren gedragen.

Een Softshell Bodywarmer is uitermate geschikt voor het voorjaar en najaar.  

Advies over bedrukken of borduren van Dames Softshell Bodywarmers 

Dames Softshell Bodywarmers bedrukken is meer een specialisme onder het drukken. Door de samenstelling van de stof van een Dames Softshell Bodywarmers  kan er na het drukken een reactie optreden die de bedrukking laat vervagen, bloeden of loslaat. Het is daarom ook belangrijk om uw Dames Softshell Bodywarmers te laten bedrukken door een specialist. U treft het, wij drukken Dames Softshell Bodywarmers sinds deze op de Belgische en Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.Onze jaren ervaring in het bedrukken van Dames Softshell Bodywarmers heeft ons tot een specialist gemaakt. 

Indien u advies wilt over borduren of bedrukken van Dames Softshell Bodywarmers neem dan contact met ons op. Wij kunnen u wellicht adviseren over de kleur, maten of positie van borduren of bedrukken.

Andere Softshell Producten

Wij hebben diverse andere Softshell producten zoals Heren Softshell jassenkinder Softshell JassenDames Softshell Jassen of Softshell Broeken.

Uiteraard hebben we nog diverse andere Softshell Producten zoals Softshell JassenDames Softshell Jassenexclusieve Softshell Jassen en Kinder Softshell Jassen.