Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Appelgroen

Blauw

Dark Navy

Diep Oranje

donker blauw

Donkergrijs

Geel

grijs

Kobalt

Lemon

Marine

Navy/Seal Grey

oranje

Rood

Seal Grey/Black

Wit

Zwart

blauw

zwart

Genre

dames

Dames Sotshell Bodywarmer

Gerecyclede Softshell Bodywarmer Regatta TRA858 Honestly

heren

heren softshell bodywarmer

Materiaal

100% polyester

100% polyester, gerecycled (TOPGREEN®)

Buiten: 95% Polyester / 5% Elastaan, Binnen: 100% Polyester

softshell

softshell 100% polyester, gerecycled (TOPGREEN®)

softshell Buiten: 95% Polyester / 5% Elastaan, Binnen: 100% Polyester

Mouwlengte

zonder mouwen

Softshell Bodywarmers

Softshell Bodywarmers onbedrukt, bedrukt of borduren Scherpe Prijzen

Sotshell Bodywarmers leveren wij in kleine, middel of grote series met of zonder uw logo dmv bedrukken of borduren

Assortiment Softshell Bodywarmers

Wij hebben een groot assortient Softshell bodywarmers voor heren, dames en kinderen  in promotiekwaliteit maar ook in zware hoogwaardige kwaliteit.

 

Omschrijving Softshell Bodywarmers

Tegenwoordig zijn er veel verschillen modellen Softshell Bodywarmers verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Softshell Bodywarmers  worden steeds meer gedragen vanwege de ademende stof die ook waterafstotend is. Behalve dat een Softshell Bodywarmers licht en comfortable draagt, is deze Bodywarmers ook steeds modieuzer geworden en wordt tegenwoordig ook veel in de vrije tijd gedragen. Een Softshell Bodywarmers is ook ideaal als promotie Bodywarmers. De functionaliteit van de dicht geweven stof, zodat deze water afstotend is, in combinatie met het draag comfort maakt deze Bodywarmers uitermate geschikt om als promotie Bodywarmers te dienen en hiermee goede en duurzame reclame te maken voor uw bedrijf voor langere tijd. Een fijne Bodywarmers wordt teslotte gekoesterd en meerdere jaren gedragen.

Een Softshell Bodywarmer is uitermate geschikt voor het voorjaar en najaar.  
 

Advies over bedrukken of borduren van Softshell Bodywarmers

Softshell Bodywarmers bedrukken is meer een specialisme onder het drukken. Door de samenstelling van de stof van een softshell Bodywarmers kan er na het drukken een reactie optreden die de bedrukking laat vervagen, bloeden of loslaat. Het is daarom ook belangrijk om uw Softshell Bodywarmers te laten bedrukken door een specialist. U treft het, wij drukken Softshell Bodywarmers sinds deze op de Belgische en Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.Onze jaren ervaring in het bedrukken van Softshell Bodywarmers heeft ons tot een specialist gemaakt. 

Indien u advies wilt over borduren of bedrukken van Softshell Bodywarmers neem dan contact met ons op. Wij kunnen u wellicht adviseren over de kleur, maten of positie van borduren of bedrukken.

Andere Softshell Producten

Wij hebben diverse andere Softshell producten zoals Heren Softshell jassen, kinder Softshell Jassen, Dames Softshell Jassen of Softshell Broeken.