Caps High Visibility bedrukken

Scherpe Prijzen Caps High Visibility bedrukken of borduren

Bij ons kunt u Caps High Visibility bestellen tegen scherpe prijzen en voordelig laten bedrukken of borduren 

Assortiment Caps

Buiten deze Caps High Visibility om hebben wij nog diverse andere caps zoals 6 Panel CapsBaseball CapsKinder CapsSnapbacksTruckers Caps of Flexfit Caps.

Omschrijving Caps High Visibility

Wij hebben diverse modellen High Visibility caps in ons assortiment. We hebben deze Caps High Visibility in diverse kleuren en modellen met diverse sluitingen aan de achterzijde . U wilt graag goed gezien worden? High Visibilty Caps hebben een hoge zichtbaar heid en geeft een stuk veiligheid. Door de reflectie wordt u eerder opgemerkt en gezien. Deze type Caps worden daarom ook wel veligheid Caps, Hoge zichtbaarheid Caps of Refleterende Caps genoemd. Als het beestje maar een naam heeft. We hebben dan ook diverse merken en kleuren in ons assortiment. Behalve dat deze cap ook veiligheid biedt door een hoge zichtbaarheid is een cap natuurlijk ook altijd fijn tegen de zon. Ventilatiegaatjes zorgen voor een goed beluchting. Kortom een ideale cap om mee te werken echter ook ideaal in de vrije tijd.


Bedrukken of Borduren

Caps High Visibility kunnen zowel geborduurd worden al bedrukt. Vaak wordt de keuze gemaakt door het gestelde budget. Indien advies wenst kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren en kunnen u wellicht voorzien van een goed advies..

Twijfelt u tussen borduren of bedrukken?

Bent u op zoek naar Caps of petjes die u wilt laten voorzien van uw logo? Dan bent u op het juiste adres! Wanneer kunt u het beste borduren en wanneer het beste bedrukken. Uiteraard hangt dit af van uw budget. Vaak worden er bij 5 panel caps het logo bedrukt. Dit heeft te maken met het vlak van de cap aan de voorzijde. Hier loop namelijk geen naad aan de voorzijde. Hierdoor kun je een 5 panel cap makkelijk aan de voorzijde bedrukken. Bij een 6 panel kun je deze ook aan de voorzijde bedrukken echter loopt hier een naad. Het risico van bedrukken op een 6 panel cap is dat de bedrukking op den duur op de naad gaat scheuren, Bij borduren heb je dit probleem niet. Indien u twijfelt, neem contact met ons op en vraag ons om advies! 

Ook hebben wij nog diverse ander caps in ons assortiment zoals Sport CapsTruckers CapsSnapBacks of kinder caps

Kijk ook eens bij onze andere producten zoals T-shirtsPolo'sHooded SweatersSoftshell JassenFleecemutsen of bij Fleece Sjaals