Sunvisors

Sunvisors bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen 

In ons assortiment hebben wij diverse sunvisors, ook wel zonneklep genoemd, die we voordelig voor u bedrukken of borduren met uw eigen logo, afbeelding of tekst. Het is ook mogelijk om de sunvisors onbedrukt te bestellen. 

Omschrijving Sunvisors 

U kunt het beste kiezen voor een sunvisor als u op zoek bent naar een koele cap. Deze cap heeft totale ventilatie aan de bovenzijde van het hoofd, maar bied toch bescherming tegen UV-stralingen in uw gezicht. Deze cap is daardoor ideaal voor diverse sporten, zoals golf en tennis. Ook kan de zonneklep gebruikt worden als reclamemateriaal op drukbezochte stranden, sportevenementen en festivals. 

 

 

Bedrukken en borduren 

Het bedrukken en borduren op een sunvisor is mogelijk. Wel zijn we gebonden aan een maximale afmeting van circa 9 x 3 cm, afhankelijk van uw logo of tekst uiteraard. U krijgt van ons na bestelling altijd een digitale drukproef waarop u kunt zien hoe het eindresultaat zal zijn. Wij passen deze drukproef aan tot dat u tevreden bent en akkoord bent gegaan. Bent u benieuwd hoe groot uw logo op deze sunvisors kan of wilt u advies bij het maken van de juiste keuze, neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam met jaren lange ervaring staat u graag te woord. 

Assortiment sunvisors 

Een zonneklep ofwel sunvisor is het accesoire voor de zomer. We hebben in ons assortiment diverse sunvisors, deze zijn allen verkrijgbaar in vrolijke opvallende kleuren.  

Overig assortiment caps

Naast ons assortiment sunvisors hebben wij ook andere caps in ons assortiment. Neem t u ook eens een kijkje bij; Sport caps, Flat Caps of Bandana's.