Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Blauw

charcoal

charcoal fluoriserend geel

charcoal korenblauw

charcoal rood

charcoal-korenblauw

charcoal-rood

donker blauw

donker grijs

fluoriserend

fluoriserend geel-dark navy

fluoriserend oranje dark navy

Geel

grijs

Groen

Indigi blauw charcoal

indigo blauw charcoal

indigo blauw-charcoal

korenblauw-marine

Oranje

Rood

rood charcoal

wit

Zwart

zwart charcoal

zwart-charcoal

Genre

heren

Blauw

fluo oranje

fluoriserend

Fluoriserend oranje

Oranje

Rood

Zwart

Havep dames Jas

Havep Werkjas

Havep Werkjas Attitude 50172

Havep werkjas Basic 5015

havep werkjas Force

Havep Werkjassen Basic Pilotjack 5032

heren

heren werkjas

heren werkjas Force

heren werkjas Force+

werkjassen

Materiaal

100% polyester

93%/5%/2% | aramide (CONEX®)/para-aramide/carbon | 2/1 keperbinding | 260 g/m²

polyester-elastaan

polyester-katoen

softshell

Mouwlengte

lange mouwen

Havep Werkjassen bedrukken of borduren

Voordelig Bedrukken of Borduren Havep Werkjassen

Wij leveren Havep Werkjassen die wij ook voor u kunnen borduren of bedrukken in kleine, middel en grote series tegen scherpe prijzen

Assortiment Havep Werkjassen

Wij hebben verschillende Havep Werkjassen in ons assortiment met daarbij de mogelijkheid deze te laten bedrukken of borduren. Heeft u advies nodig of nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kijk ook eens bij ons assortiment Havep WerkbroekenHavep Overalls of bij Havep Amerikaanse Overalls.


Omschrijving Werkjassen van het merk Havep

Havep bedrijfskjleding is gespecialiseerd in werkkleding, bedrijfskleding en workwear zoals Havep Werkjassen voor de meest uiteenlopende sectoren zoals onder andere de Chemie, industie, Bouw, Nuts bedrijven, Transport & Logistiek, metaal, Weg en Water Bouw etc. Wij hebben dan ook een ruim assortiment Havep Werkjassen. Of u op zoek bent naar een Highvisibilty Werkjassen van Havep, Werkjas Havep Constructor, Havep Werkjas Basic of een Havep Werkjas 5safety, u kunt deze bij ons vinden.

Wilt u advies over een Havep Werkjassen Neem dan gerust contact met ons op.

Goede keus Werkjassen van het merk Havep 

Havep heeft een groot assortiment Werkkleding of Bedrijfskleding.Havep biedt uitstraling, comfortable werkkleding en Veiligheid. Dit alles gepersonaliseerd op uw werk situatie. Havep heeft dan ook al 150 jaar ervaring in het vervaardigen van Werkkleding of Bedrijfskleding.
Havep is dan ook uniek in maatwerk en heeft zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in specials. Havep maakt werkkleding en veiligheidskleding die volledig voldoet aan uw wensen. Comfort en het makkelijk gebruik van deze werkkleding staat voorop. 
Het unieke van Havep is dat er vanaf 30 stuks, minimaal 4 stuks per maat, modellen van Havep werkkleding volledig de uitstraling kunnen geven van uw bedrijf. Dit betekent dat we kleur stelling kunnen aanpassen, bv 2 kleuren of 3 kleuren, we kunnen extra zakjes plaatsen etc. Dit alles volledig naar wens.
Het huidge assortiment Van Havep Werkkleding of Bedrijfskleding is afgestemd op de huidige markt. Of u in de Bouw werkzaam bent, Chemie, Industrie, weg werkzaamheden waardoor u veiigheidkleding, high visibilty, Signaal kleding of reflectie kleding moet dragen, Antstatische werkzaamheden, Brandwerende werkzaamheden etc. etc.  Wij kunnen deze kleding van Havep leveren.
Ook heeft Havep de laatste jaren Stoere en Sportieve Werkkleding ontwilkkeld, uiteraard mag Werkkleding of Bedrijfskleding er tenslotte ook goed uitzien.

Havep heeft dan ook diverse lijnen Werkkleding of Bedrijfskleding in het assortment. Zo heeft Havep de Basic, Havep 4safety, Havep 5Safety, Havep 2000, Havep safety Image, Havep Arctic Solution, Havep Food & Catering, Havep Explorer, Havep Guard, Havep Painter, Havep Insect Protector, Havep Titan, Havep security en nog veel meer.

Aan wie leveren wij Havep Werkjassen

Wij leveren Havep Werkjassen aan iedereen. Bedrijven zoals Bouw bedrijven, Chemie bedrijven, Weg en water Bouw bedrijjven, las bedrijven, Stichtingen, Voetbal clubs, Hockey clubs, Basketball clubs, Fiets clubs,  Evenementen, Promotie Teams, Familie uitjes, vijgezellen uitjes, vrienden uitjes en veel meer.

Het Bedrukken of borduren van Werkjassen van het merk Havep

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Havep Werkjassen en wij kunnen uw logo en/of tekst hierop plaatsen. Als u dan ook vragen heeft over het bedrukken of borduren zoals welke kleur bedrukking, welke positie moet de bedrukking komen of hoe groot de bedrukking zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Behalve Bedrijfslogo's drukken we ook wisselende namen, wisselende nummers of wisselende teksten op Havep Werkjassen. Dit doen wij in kleine, middel en grote series. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Havep werkkleding of bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Uiteraad hebben wij diverse Werkkleing zoals High Visibilty werkkledingBrandwerende werkkledingAntistatische werkkledingWerkkleding voor de chemie of bv Werkkleding voor de transport en Logistiek

Een werkjas van Havep bestellen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar nieuwe werkjassen? Zoekt u een betrouwbare webshop waar u deze jassen kunt bestellen, ook nog eens voorzien van uw eigen bedrijfslogo? Zoek dan niet verder. Wij verkopen een werkjas van Havep, een van de beste merken die er op dit gebied te vinden zijn. De werkjassen van Havep zijn sterk, zitten prettig en zien er representatief uit. Uw mensen zullen het prettig vinden om in deze werkjassen te werken, terwijl u er trots op mag zijn dat uw mensen er zo goed bijlopen. We verkopen meerdere soorten werkjassen van dit merk in onze webshop.

De beste werkjassen van Havep

Havep is een merk dat kwaliteit levert. Dit is ook de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om deze jassen in ons assortiment te voeren. Dit is kleding waarbij u ook nog eens de keuze heeft om deze te laten aanpassen in lengte en breedte. Alles om ervoor te zorgen dat de kleding zo prettig mogelijk zit voor uw mensen en ze er zo goed mogelijk werk in kunnen leveren. Het is kleding die comfortabel en veilig is. Kleding waarin u en uw mensen zichtbaar zijn en waarin het werk zonder problemen gedaan kan worden.

Goedkoop een werkjas van Havep bestellen

Bent u op zoek naar werkkleding, maar heeft u niet het budget om hier de hoofdprijs voor te betalen? Ook dan zit u goed in onze webshop. We verkopen onze kleding namelijk tegen scherpe prijzen. Zo is het mogelijk om goedkoop een werkjas van Havep te bestellen bij ons. En die jas mag dan goedkoop zijn, het betekent niet dat er wordt beknibbeld op de kwaliteit van de jas. Die is zo goed als u van een topjas mag verwachten. Neem gerust even contact met ons op om uw vragen over onze werkkleding van Havep aan ons te stellen. We bekijken samen met u wat voor bestelling u het beste kunt maken.