Projob overalls borduren

Scherp geprijsde Projob overalls

In ons assortiment diverse modellen Projob Overalls die we voor u kunnen borduren of bedrukken

Ook hebben wij Projob WerkjassenProjob Werkkleding High VisibilityProjob Mutsen en Projob Werkkleding Transport in ons assortiment

Werkkleding / Bedrijfskleding gemaakt door en voor de echte vakman

?ProJob Swedish Workwear staat voor hoge kwaliteit, functionaliteit, mooi en modern maar ook ergonomisch. Projob heeft werkkleding die de zwaarste en ruwste werkomstandigheden kan doorstaan.Projob werkkleding heeft dan ook een divers assortiment werkkleding voor diverse sectoren zoals de bouw, industrie, keuken, transport, high visibility of restaurants.
 

Voordelige prijzen Projob Werkkleding


Projob bedrijfskleding staat hoog aangeschreven dankzij de functionaliteit en de kwaliteit van de kledingstukken. Wij bieden verschillende werkkleding van Projob voor uw organisatie, zoals onder andere Projob werkbroekenwerkjassen en overalls. Deze kleding staat verder bekend om het feit dat ze erg comfortabel is en er toch representatief uit ziet. Wij voorzien tevens ook in het laten bedrukken of borduren van verschillende soorten Projob bedrijfskleding. Behoefte aan advies of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook eens ons assortiment Bedrijfskleding High VisibilityStofjassenWerkjassen of bij Overalls

U vind bij ons een groot assortiment Projob werkkleding die wij voor u voordelig kunnen bedrukken of borduren