Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Kleur

Antique Grey

Black

Blauw

Bottle green

Bright Royal

Burgundy

Classic Red

Fluorescent Yellow

French Navy

Fuchsia

Geel

Graphite Grey

Groen

Heather Grey

Kelly green

Orange

Oranje

Paars

Purple

Rood

Sky Blue

Stone

White

Wit

Yellow

Zwart

Genre

dames muts

kinder

kinder muts

Muts

muts acyrl

Muts Beanie Result RC034X

Muts Regatta Thinsulate Acrylic TRC320

Mutsen

wintermuts

Materiaal

polyacryl

Mutsen

Mutsen borduren of bedrukken tegen scherpe prijzen

We hebben diverse mutsen in ons assortiment die we voordelig voor u bedrukken of borduren met uw eigen logo, tekst of afbeelding. Ook is het mogelijk om de mutsen onbedrukt te bestellen. 

Omschrijving Mutsen

Wist u dat u de meeste lichaamswarmte verliest via uw hoofd? Een muts is daarom een geschikt item om te gebruiken tegen de kou. Tegenwoordig worden de diverse mutsen ook gedragen als mode item. 

Borduren of bedrukken

Wanneer kiest u voor borduren en wanneer kiest u voor bedrukken? Dit ligt uiteraard ook aan uw budget. De meeste mutsen zijn beter te borduren dan te bedrukken, dit vanwege de grove weving en/of de opstaande vezels. Dat betekend niet dat wij ze niet kunnen bedrukken. Bedrukken is namelijk ook mogelijk op fleecemutsen of mutsen met een grove weving. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de vezels minimaal plat gedrukt worden, echter is dit niet compleet te voorkomen. Bent u nieuwschierig op welke manier uw logo, tekst of afbeelding het beste uit komt of kunt u geen juiste keuze maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons ervaren team helpt u graag verder. 

Assortiment mutsen

In ons assortiment hebben we verschillende mutsen, onder andere: hoge zichtbaarheids mutsen (Enhanced-Viz Knitted Hat), wintermutsen (Muts Fair isles Knitted Hat R151x) en mutsen met klep (Muts Skate Hat). 

Overig assortiment

Uiteraard hebben we naast mutsen ook nog diverse andere producten in ons assortiment, neemt u ook eens een kijkje bij onze Mutsen Fleece, Sjaals en Caps